четвер, 17 жовтня 2019 11:10

"Не хотілося чути заїжджені "перли" - екс-учасник "Танців із зірками" розповів про проект

"Не хотілося чути заїжджені "перли" - екс-учасник "Танців із зірками" розповів про проект
Рішення піти з проекту, за словами Кукуюка, далося важко, але швидко. Фото:www.kino-teatr.ru

Колишній учасник шоу "Танці з зірками", актор театру та кіно Михайло Кукуюк відверто розповів про враження від проекту таі про те, як дотанцював до 8-го ефіру.

Він з партнеркою Єлизаветою Дружиніною відмовились танцювати танець "за життя" і залишили шоу за власним бажанням, пише видання "Факти".

Актор зізнався, що під час шоу мав багато складних моментів, критика суддів не ставала приводом для хвилювання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасники "Танців із зірками" обмінялись партнерами

"У проекті для мене було кілька складних моментів. Головне — відповідати партнерці Лізі Дружиніній, яка танцює з непрофесійним танцюристом, викладаючись при цьому сповна. І ти, у силу своїх можливостей, за пару днів репетицій теж маєш бути молодцем. Другий момент полягав у тому, що я прийшов із трохи іншого світу, тому "попсові перевдягання" давалися мені нелегко. Просто вже перші слова суддів на мою адресу дали чіткий напрям усім іншим коментарям. Не пам'ятаю, щоб наш танець хоч раз похвалили. Але, попри це, я протримався 8 ефірів. Та я красава!" – заявив актор.

Рішення піти з проекту, за словами Кукуюка, далося важко, але швидко.

"У будь-якому проекті борються бажання все кинути і необхідність довести справу до кінця. Просто, якщо ти потрапив у цю "жесть", треба бути готовим існувати та виживати між двох вогнів. Чесно, мені ніколи не хотілося залишити шоу. Більш того, на репетиції я не йшов, а біг. Інша справа - танець "на виживання". Мені не хотілося після нього знову чути заїжджені "перли". Досить, вже нецікаво", - пояснив Кукуюк.

Білоруський актор та зірка "Танців з зірками" Олексій Яровенко зізнався, що хотів добровільно залишити проект під час 7-го прямого ефіру. За словами Яровенка, він хотів зробити оголошення після виступів усіх учасників. Але востаннє передумав і вирішив боротись за звання найкращого танцюриста до кінця.

Зараз ви читаєте новину «"Не хотілося чути заїжджені "перли" - екс-учасник "Танців із зірками" розповів про проект». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути