субота, 26 травня 2007 19:03

Назарбаєв позбавив зятя поста посла Казахстану в Австрії

Президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв в суботу підписав указ про звільнення свого зятя Рахата Алієва з посади надзвичайного і повноважного посла республіки в Австрії.

Алієв, уточнили в прес-службі президента, указом Назарбаєва за номером 333 звільняється з посади постійного представника Казахстану при міжнародних організаціях у Відні.

Відносно Алієва - чоловіка старшої дочки Назарбаєва Даріги - кілька днів тому МВС Казахстану була збуджена кримінальна справа у звинуваченні в причетності до викрадання людини.

23 травня МВС Казахстану офіційно повідомило, що Алієв є фігурнатом кримінальної справи, а також розповіло, що в ході розслідування затримано декілька чоловік, зокрема, співробітники телеканалу КТК, пов"язаного із зятем президента, а також охоронець Даріги Назарбаєвой. Крім того, в рамках справи був проведений обшук в будинку батька Рахата Алієва.

Сам Алієв категорично заперечує будь-який свій зв"язок із зникненням Жолдаса Тімралієва і заявляє, що став жертвою "наклепницької кампанії", що велася проти нього, повідомляє Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «Назарбаєв позбавив зятя поста посла Казахстану в Австрії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути