пʼятниця, 07 вересня 2007 16:15

Наталі Портман оголилася для Венеціанського фестивалю (ФОТО)

 

Актриса Наталі Портман з"явилася голою в деяких сценах свого нового фільму. Зірці вже доводилося роздягатися на великому екрані в стрічці "Близькість", проте кадри вирізували до того, як фільм опинився в прокаті. Портман сама попросила про це режисера, оскільки "випробовувала дискомфорт" з приводу того, що глядачі побачать її без одягу.

Найдивнішою річчю стало те, що в "Близькості" актриса грала стриптизерку, а їм властиво роздягатися. У новому ж фільмі такої необхідності немає. Портман оголилася в короткометражці Уеса Андерсона "Готель "Шевальє", яка передує повнометражному фільму "Дарджілінг Лімітед".

Оспівування сексуальності складно назвати традиційним для Уеса Андерсона, проте, за словами джерел, які бачили обидві стрічки, в короткометражці сексу значно більше, ніж в повному метрі.

Цей фільм розповідає передісторію подій "Дарджілінг Лімітед". Джейсон Шварцман і Наталі Портман грають парі коханців, які таємно зустрічаються в розкішному номері паризького готелю.

Джерела відзначають: "У одній зі сцен Джейсон Шварцман ніжно зриває одяг з Портман, і глядачі бачать її голе тіло ззаду, потім гола актриса з"являється в дверному отворі. Ці красиві кадри зробили для фільму навіть більше, ніж меланхолійна музика Пітера Сарстедта. Це найсексуальніший фільм Андерсона", повідомляє Cinema Blend.

Зараз ви читаєте новину «Наталі Портман оголилася для Венеціанського фестивалю (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути