Ексклюзиви
середа, 08 серпня 2007 15:25

Напередодні ювілею у Ротару трапився напад астми

Через погіршення самопочуття Софія Ротару була вимушена відмінити поїздку до Алушти, де вона планувала відкрити монастир, побудований в пам"ять загиблих в Чорному морі моряках. А напередодні святкування 60-річного ювілею у співачки трапився напад астми.

Напад стривожив рідних Софії Михайлівни, проте вона завірила їх, що святкуватиме ювілей. Хвороба почала прогресувати у Софії Ротару ще багато років тому, вона навіть на концерти приїжджає з інгалятором.

Несприятливо на здоров"ї Ротару могла позначитися зміна клімату, а саме - переїзд з прохолодної Латвії в сорокаградусну спеку Ялти. Ротару не покидає свій особняк, і в двір виходить лише після восьми годин вечора, коли сонце починає заходити.

7 серпня народній артистці СРСР, України і Молдавії Софії Ротару виповнилося 60 років. Святкування відбулося в Лівадійському палаці, колишній літній резиденції Миколи II. Згоду на участь в святкових заходах дали такі зірки, як Алла Пугачова, Філіп Кіркоров, Максим Галкин, Костянтин і Валерій Меладзе, Ігор Крутий, Микола Басков, Йосип Кобзон, Лев Лещенко, Олександр Розенбаум, Надія Бабкіна, Лариса Доліна, Олег Газманов, Таїсія Повалій, передає "Московський Комсомолець".

Зараз ви читаєте новину «Напередодні ювілею у Ротару трапився напад астми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути