субота, 13 лютого 2010 18:26

Наомі Кемпбелл сукнями заробляє гроші для Гаїті (ФОТО)

Супермодель Наомі Кемпбелл організувала в п"ятницю увечері добродійне шоу в рамках Тижня високої моди, кошти від якого будуть направлені в допомогу Гаїті, повідомляється на офіційному сайті заходу, який проходить в Нью-Йорку.

У прес-релізі Кемпбелл, в жилах якої тече карибська кров, заявила, що хоче допомогти острівній державі, котра жорстоко постраждала від землетрусу. Отримані кошти будуть направлені на медичні програми для жінок і дітей.

Співведучою шоу за участю дизайнерів і моделей першої величини була герцогиня Йоркська Сара Маргарет Фергюсон, колишня дружина принца Ендрю, середнього сина королеви Великої Британії Єлизавети II. А кутюр"є Марк Джейкобс спеціально до показу розробив дизайн сумки для Louis Vuitton.

Це не перше добродійне шоу високої моди, організоване Кемпбелл. Раніше вона зібрала понад 1 мільйон доларів від подібної акції на користь постраждалих від урагану "Катріна".

В понеділок, 15 лютого, вбрання і аксесуари, які були продемонстровані в п"ятницю увечері, будуть виставлені на добродійний аукціон.

Тиждень високої моди, що відкрився в Нью-Йорку, традиційно організовує компанія Mercedes-Benz за участю всесвітньо відомих торгових домів.

РИА "Новости"

Фото Reuters

Зараз ви читаєте новину «Наомі Кемпбелл сукнями заробляє гроші для Гаїті (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути