вівторок, 09 лютого 2010 08:50

Через місяць після землетрусу на Гаїті знайшли вцілілого

Через місяць після землетрусу на Гаїті знайшли вцілілого

На Гаїті знайдено живого чоловіка, який 27 днів пролежав під руїнами будівлі, зруйнованої могутнім землетрусом. В момент катастрофи 28-річний Еван Мунсі знаходився на ринку, де продавав рис. Чоловіка знайшли родичі і доставили в польовий госпіталь університету Маямі.

За словами Мунсі, хтось давав йому воду, коли він лежав під уламками. Лікарі не мають жодної гадки, хто б це міг бути, і називають подію дивом. У Мунсі сильне обезводнення, але серйозних травм немає, передає з посиланням на лікарів CNN.

"У це важко повірити, але як виявилось, немає нічого неможливого, - заявив лікар Дашьянта Джаявера. - Чоловіка до нас принесли його родичі. У нього крайній ступінь обезводнення. Ми помістили пацієнта у відділення інтенсивної терапії і вводимо йому ліки внутрівенно. Думаю, він видужає".

Потужний землетрус на Гаїті відбувся 12 січня цього року. За останніми даними, загинули 212 тисяч осіб, і число жертв збільшується з кожним днем. Їх тіла знаходять під завалами. Близько трьох мільйонів гаїтянців постраждали від катастрофи.

NEWSru

Зараз ви читаєте новину «Через місяць після землетрусу на Гаїті знайшли вцілілого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути