середа, 24 січня 2018 19:54

"Нафтогаз" просить порушити справу проти радника Насалика

  "Нафтогаз" просить ГПУ порушити справу проти радника Насалика. Фото: 112
"Нафтогаз" просить ГПУ порушити справу проти радника Насалика. Фото: 112

Ігоря Бурака, який обіймає посаду позаштатного радника глави Міненерго Ігоря Насалика, підозрюють у причетності до переписування документації конкурсних торгів "Укртрансгазу".

Про це йдеться в підписаному головою Нафтогазу Андрієм Коболєвим повідомленні, направленому Генпрокурору Юрію Луценку, передає"Економічна правда".

"За результатами розслідування щодо наявності/відсутності в діях посадових осіб компанії ознак порушення приписів внутрішніх нормативних актів за результатами закупівлі послуг з внутрішньотрубного діагностування магістральних газопроводів, вирішено звернутися до правоохоронних органів. Звернутися вирішили з метою вжиття заходів реагування на те, що Ігор Бурак, Богдан Максимчук та Олег Андрєєв своїми діями або бездіяльністю створили умови для можливості допуску до участі в торгах компаній без наявності досвіду робіт в цій сфері", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коломойський може відсудити $ 5,5 млрд "Укрнафти" - експерт

Як повідомляється, на момент проведення згаданого службового розслідування Бурак займав посаду віце-президента "Укртрансгазу", Максимчук - крісло директора департаменту транспортування газу УТГ, а Андрєєв був його заступником.

Вища рада правосуддя відкрила дисциплінарну справу стосовно судді Печерського районного суду міста Києва Лариси Цокол. Остання 11 грудня не обрала екс-голові Одеської ОДА Міхеїлу Саакашвілі запобіжний захід.

Зараз ви читаєте новину «"Нафтогаз" просить порушити справу проти радника Насалика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути