середа, 06 лютого 2008 09:07

Над США пройшов торнадо: 13 осіб загинули

Жертвами торнадо, що пронісся над американськими штатами Арканзас, Теннессі і Міссісіпі, стали щонайменше 13 осіб , десятки отримали поранення.

Влада американського штату Арканзас повідомила про сімох загиблих. Очевидці стихії прислали відеозаписи торнадо на канали місцевого телебачення. На цих записах відображена чорна воронка торнадо, що наближається до міста Аткінс, штат Арканзас. Ще шестеро загинули в штаті Теннессі.

Річард Окульські (Richard Okulski), співробітник Національної метеорологічної служби міста Мемфіс повідомив, що над штатами Міссісіпі і Теннесси пройшли як мінімум шість торнадо. Щонайменше 40 чоловік було поранено в результаті стихії.

Торнадо серйозно пошкодив приміщення торгового центру у місті Мемфіс, штат Арканзас. Співробітник місцевої поліції Стів Коул (Steve Cole) повідомив, що кілька осіб хотіли сховатися від стихії під мостом, проте були змиті течією річки Вулф. Вони отримали легкі поранення.

У місті Джексон (штат Теннессі), де 2003 року одинадцять, а  1999 - дев"ять осіб стали жертвами торнадо, смерч пошкодив будівлю університетського гуртожитку. Вісім студентів отримали легкі травми.

Торнадо стали причиною порушення руху на автодорогах. У деяких містах стихією були обірвані телефонні дроти, повідомляє РІА Новости

Зараз ви читаєте новину «Над США пройшов торнадо: 13 осіб загинули». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути