четвер, 26 липня 2007 13:54

З дівчинки знущалися, намагаючись навчити її акторській майстерності

Дванадцятого липня біля однієї з церков німецького міста Майнца, що знаходиться в землі Райнланд-пфальц, ранні перехожі знайшли дівчинку азіатської зовнішності, яка без сил лежала на землі. Усе її тіло було вкрите синцями і саднами. Лікарі клініки, куди відвезли дівчинку, виявили численні гематоми і набряки, що свідчать про неодноразове жорстоке побиття. Викликаним в госпіталь поліцейським пацієнтка, отямившись, розповіла, що їй 13 років і вона дісталася до Майнца з Інгельхайма, звідки втекла днем раніше.

Розпочате слідство підтвердило свідчення потерпілої. 43-річний німець і 36-річна громадянка Монголії, що перебували у шлюбі, утримували в своєму будинку монгольську дівчинку і фактично поводилися з нею, як з рабинею. Свій метод поводження з неповнолітньою подружжя пояснювали виховними цілями. Мучителі намагалися навчити свою "вихованку" артистичному мистецтву, роблячи з неї "дівчинку-змію" і застосовуючи "легкі покарання" за недбайливе ставлення до навчання.

Насправді ж майбутню циркачку примушували займатися до повної знемоги, а "легкі покарання" були биттям бамбуковою палицею за найменшу помилку у виконанні трюків. Крім того, від березня дівчинку не випускали з будинку, а іноді тримали зв"язаною.

Обох "педагогів" арештовано за звинуваченням у жорстокому поводженні з дитиною і спричиненні тілесних пошкоджень. Слідство встановило щонайменше 15 епізодів знущань з "учениці". Затриманий чоловік вже визнав свою провину. Окрім потерпілої, в будинку мешкала ще одна неповнолітня. Ким затриманому подружжю доводилися дівчатка, не повідомляється, повідомляє Утро.ру.

Зараз ви читаєте новину «З дівчинки знущалися, намагаючись навчити її акторській майстерності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути