вівторок, 29 грудня 2009 15:22

Почався відбір претендентів на "Оскар"

Почався відбір претендентів на "Оскар"

Члени Американської академії кіномистецтв приступили до відбору претендентів на "Оскар". В понеділок, 28 грудня, бюлетені для голосування були розіслані 5777 членам Кіноакадемії.

На першому етапі голосування, який завершиться 23 січня 2010 року, члени Кіноакадемії перераховують найбільш гідних, на їхню думку, претендентів на "Оскара". Заповнені бюлетені відсилаються в аудиторську компанію, яка, підрахувавши подані голоси, складає список номінантів на премії Кіноакадемії.

Список претендентів на "Оскар" оповістять 2 лютого 2010 року, після чого членам Кіноакадемії будуть знову розіслані бюлетені для голосування. На другому етапі кіноакадеміки віддають свій голос тільки за того або іншого номінанта, який пройшов попередній відбір.

Заповнені під час другого етапу голосування бюлетені також відправляються в аудиторську компанію, яка в обстановці суворої секретності підраховує подані голоси. Імена переможців оголосять лише під час урочистої церемонії вручення "Оскара", яка в 2010 році пройде 7 березня, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Почався відбір претендентів на "Оскар"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути