пʼятниця, 31 серпня 2007 12:32

На Запоріжжі шукають маніяка: вже 4 жертви

У місті Дніпрорудному Запорізької області ходять чутки про нового маніяка. Люди розповідають, що навіть вивішували на під"їздах написані від руки оголошення: "Обережно, в місті орудує маніяк!" У міліції інформацію про величезну кількість жертв заперечують, проте підтверджують, що з минулого року залишаються нерозкритими три вбивства, а не так давно сталося ще одне. Всі жертви — жінки, вбивця діє одноманітно: б"є ззаду важким предметом по голові.

"У Дніпрорудному залишаються нерозкритими три умисні вбивства жінок, — повідомив "Сьогодні" начальник ЦГЗ УМВС у Запорізькій області Олександр Вовкодав. — Вони сталися відповідно в червні, липні і серпні 2006-го. Чи пов"язані ці злочини, чи причетна до них одна людина або декілька, з"ясовується. У допомогу співробітникам карного розшуку, слідчим, експертам направлені представники Департаменту карного розшуку МВС України, оперативних підрозділів, "Беркута".

Останню жертву, 18-річну Ольгу, знайшли 12 серпня в альтанці на пляжі Каховського водосховища. У неї була проломлена голова, знівечене обличчя. Дівчину зґвалтували. Ольгу ховали в закритій труні.

Сьогодні в Дніпрорудному паніка. На думку городян, вбивств значно більше, ніж офіційно підтверджує міліція. Адже в маленькому містечку жодна смерть не залишається непоміченою. Тим більше трагічна, пише "Сегодня".

Зараз ви читаєте новину «На Запоріжжі шукають маніяка: вже 4 жертви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути