понеділок, 23 липня 2007 19:20

На з`їзді ПР Янукович представлятиме область, де у нього вцілили яйцем

Учасники звітної конференції Івано-Франківського обласного відділення Партії регіонів висунули делегатами на 10-й з`їзд Партії регіонів голову партії, прем`єр-міністра України Віктора Януковича, голову обласного відділення Партії регіонів, народного депутата України 5-го скликання Володимира Личука, члена Політради партії, народного депутата Ігоря Зварича та голову Івано-Франківської міської організації Партії регіонів, депутата міськради Ігоря Дутку. Про це повідомили у прес-службі Івано-Франківської обласної організації Партії регіонів.

На конференції також було розглянуто питання "Про роботу парторганізацій області з виконання передвиборних програм 2006 року та завдання, що випливають із сучасної суспільно-політичної ситуації в державі", прийнято до лав партії 4 нових членів, які представляють молодіжну організацію "Союз молоді регіонів України".

За словами голови обласного відділення Партії регіонів народного депутата Личука, на Івано-Франківщині рейтинг Партії регіонів зріс до 6 відсотків і є найвищим в області з часу її створення. "Цьому сприяли, в першу чергу, ефективна діяльність коаліційного уряду, парламентської коаліції національної єдності на загальнонаціональному рівні, а також реалізація прийнятих радою обласного відділення програм "Регіон-взаємодія", "Депутат і регіон", ініціативи "Прикарпатські регіонали - з добрими справами до людей", які знаходять підтримку не лише серед однопартійців, а й серед населення області", - наголосив Личук, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «На з`їзді ПР Янукович представлятиме область, де у нього вцілили яйцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути