середа, 16 червня 2010 17:41

На Вінниччині 14-річного підлітка вбив обірваний провід

На Вінниччині 14-річного підлітка вбив обірваний провід

16 червня в селі Наддністрянське Муровано-Куриловецького району на Вінниччині поховали 14-річного Олексія Мельника. В понеділок його смертельно вразило током.

"Олексій з однокласником Костиком їхали додому, це було десь о 23.30 годині. Біля клубу Костя повертається, а Льоші немає. Він під деревом скорчений лежить біля сільського клубу. З переляку дитина почала кричати. Добре, що сам не поліз рятувати, бо вбило б і його. Підбігли сусіди, забрали тіло", - розповіла бухгалтер Наддністрянської сільради Оксана Спирідонова.

За день до трагедії районом пройшлась буря.

"Провід обірвала гіляка, бо він проходив біля дерева. Коли Льоша їхав, провід заплутався в шпиці колеса, тому і пропустило струм. За тиждень до лиха сусідці приснилася її померла мама. Сказала, що йде в гості до Люди, мами Льоші", - додала Спирідонова.

10 червня на Вінниччині знайшли тіло 57-річного чоловіка, якого вразило струмом, коли той налагоджував електромережу на своїй дачній ділянці.

В руках загиблого знайшли розкладний ніж. "Як сусіда вдарило струмом, він себе й до всього і ножем в груди поронув. Так і лежав півгодини у крові, з рота піна йшла", - розповіла сусідка.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині 14-річного підлітка вбив обірваний провід ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути