четвер, 07 лютого 2008 16:03

На смітниках столиці міліціонери і волоцюги шукали немовля

5-го лютого у Шевченківському районі Києва увага була прикута до смітників. Біля контейнерів можна було побачити неабияку кількість волоцюг і міліціянтів. Усі шукали дитину, яку викинула 21-річна дівчина.

До міліції зателефонував лікар і повідомив, що до нього звернулася дівчина із сильною кровотечею. За словами медика, всі симптоми, як у породіллі, та сама пацієнтка це заперечувала.

Розбиратися на місце викликали міліцію. Пацієнтка виявилася мешканкою Кіровограду: до столиці приїхала в пошуках роботи. Разом із подругами винаймала квартиру.

Володимир Поліщук, керівник ЦЗГ ГУ МВС України в м. Києві: "Опитали цю жінку. Вона спочатку говорила, що у неї кровотеча. Потім, що дійсно вона народила, але мертву дитину. Потім сказала, що викинула на смітник. І не знає, де він знаходиться. Довелося міліціонерам, людям та волоцюгам перевіряти кожен смітник у Шевченківському районі".

Діяти треба було швидко: міліціонери сподівалися знайти немовля живим. Утім, копирсання в смітниках виявилися марними. Оперативники перевірили вже не один десяток звалищ, коли затримана дівчина змінила свідчення.

Володимир Поліщук, керівник ЦЗГ ГУ МВС України в м. Києві: "Потім зізналася, що труп дитини змила в унітаз. Розбирали унітаз. Врешті зізналася, що сховала під ліжком. Оперативники довго перевіряли помешкання й навіть не здогадувалися, що дитинка поруч – під ліжком. Страшну знахідку виявили у чотирьох пакетах. За попередніми висновками експертів, немовля народилося доношеним".

Про покарання для її мами в міліції поки що не говорять. Психологи ж таку поведінку жінки пояснюють складним дитинством.

Яна, психолог: "Часто так поступають ті, кому в дитинстві приділяли мало уваги, обмежували в любові. Не відчувають ніякої відповідальності".

Свою провину молода мама таки відчує, коли експерти з"ясують, що немовля з"явилося на світ живим. Тоді на породіллю чекає кримінальна справа, повідомляє НТН.

Зараз ви читаєте новину «На смітниках столиці міліціонери і волоцюги шукали немовля ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути