Ексклюзиви
четвер, 05 лютого 2015 21:27

На Полтавщині ще одна міська рада визнала "ДНР" та "ЛНР" терористичними організаціями
5

Фото: Микола Марченко

У Миргороді сьогодні провели позачергову сесію міської ради. На ній розглянули заяву Миргородської міської ради щодо підтримки Звернення Верховної Ради України до Організації Об'єднаних Націй та інших міжнародних інституцій про визнання Російської Федерації державою-агресором.

До початку сесії перед приміщенням міської ради збираються активісти. Прикочують сміттєвий бак. На ньому написано "Народна люстрація".

"Приймаючи таке звернення Миргород демонструє солідарність і за прикладом інших міст підтримує визнання Російської Федерації державою-агресором",– зазначає Миргородський міський голова Сергій Соломаха.

Звернення виводять на екран.

В ньому зокрема говориться, що держава сьогодні знаходиться у надзвичайно складній ситуації, і мова вже йде не тільки про поодинокі терористичні акти, а фактично про повномасштабну, хоча й неоголошену війну на Донбасі. Протягом останнього часу ситуація значно загострилася, відбувається посилення терористичних дій з боку так званих "ДНР" та "ЛНР". Гинуть тисячі людей, в тому числі і мирні мешканці, зруйновано величезну кількість житлових будинків та об'єктів інфраструктури у "гарячих регіонах", таких як Волноваха, Донецьк, Маріуполь, Дебальцеве, Щастя та ще багато міст і містечок на Сході України. Такі злочини не можуть залишитися безкарними, їх організатори та виконавці повинні бути притягнуті до відповідальності і постати перед Міжнародним трибуналом. У цей складний для країни час ми не можемо залишатися осторонь від подій, що відбуваються в Україні, особливо коли мова йде про територіальну цілісність та незалежність держави.

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині ще одна міська рада визнала "ДНР" та "ЛНР" терористичними організаціями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути