середа, 21 травня 2008 14:40

На півночі Індії зірвався у прірву автобус: півтора десятки людей загинули

Автобус з приблизно 30 пасажирами впав в ущелину на півночі Індії. За різними даними, загинули 15 або 16 людей, ще п"ятнадцять отримали травми. Більшість поранених знаходяться у важкому стані.

Катастрофа сталася в середу, 21 травня, біля міста Пітхоргарх в штаті Уттаранчал. Як повідомив РИА "Новости" голова місцевої поліції, водій не зміг впоратися з управлінням на крутому повороті, і автобус зірвався у прірву.

"Автобус впав з висоти в декілька сотень метрів", - сказав він.

Подібні трагедії - не рідкість в цьому індійському штаті, значна частина території якого розташована в Гімалаях. При цьому тут розташовано багато священних для індуїстів храмів, тому регіон є туристичним центром. У жовтні минулого року у прірву зірвався автобус з паломниками. Загинули близько 40 людей.

В той же час найнебезпечнішими в Азії продовжують залишатися дороги Непалу (який межує зі штатом Уттаранчал). Як раніше повідомлялося, сьогодні з обриву в річку там впав третій за останні три дні автобус. Важкі травми отримали сім осіб.

Також до середи рятувальникам вдалося витягнути тіла 43 людей, які загинули при падінні автобуса в річку в понеділок. Ще семеро людей загинули в аналогічному інциденті в окрузі Танахун у вівторок, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «На півночі Індії зірвався у прірву автобус: півтора десятки людей загинули». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути