понеділок, 02 січня 2012 11:23

На Майдані 200 тисяч людей дивились на лазерне шоу "Юлі - волю"

За даними організаторів святкового концерту на Майдані Незалежності в Києві, протягом п'ятигодинного новорічного марафону головну площу столиці відвідали близько 200 тисяч людей.

"Разом з усією країною на Майдані Незалежності вітали рік Євро-2012 в Україну відомі виконавці - Еріка, Час і Скло, Руслана, Танок на Майдані Конго, ВВ, Скрябін, Mad Heads. Після своїх виступів кожен виконавець, залишивши автограф на футбольному м'ячі, намагався "забити гол", відправляючи м'яч на площу, де святкували глядачі ", - говориться в повідомленні Київської міської державної адміністрації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через підлість Януковича Тимошенко зустріне Новий рік у поїзді - "бютівець"

Сценічний комплекс був змонтований у вигляді футбольних воріт, а за десять хвилин до Нового року над Майданом Незалежності в небо злетіли тисячі повітряних кульок у формі м'ячів.

Рівно опівночі в небо було випущено святковий феєрверк, який тривав більше 10 хвилин. Після феєрверку на учасників свята чекало вогняне шоу від фіналістів проекту Україна має талант - East Fire.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ландік зустріне Новий рік у СІЗО

Під час новорічної шоу-програми на Майдані Незалежності невідомі транслювали лазером на Монумент Незалежності слова "Юлі - волю". Як повідомили блогери, напис з'явився в 00:18.

"Саме в тоді, коли почав гриміти святковий салют, десятки людей підняли плакати з написами "Юля, з Новим роком!" Одночасно поряд на будівлі (Консерваторії) з'явився напис "Юлі-волю", - зазначив депутат від БЮТ Олександр Сочка.


Зараз ви читаєте новину «На Майдані 200 тисяч людей дивились на лазерне шоу "Юлі - волю"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

48

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути