вівторок, 27 грудня 2011 08:46

Спецтема: Роман Ландік - "Гроза блондинок"

Ландік зустріне Новий рік у СІЗО

Ландік зустріне Новий рік у СІЗО

Наступне засідання у справі депутата Луганської міськради Романа Ландіка відбудеться 3 січня.

Тайм-аут у судовому слідстві затягнувся через хворобу адвокатів підсудного. Минулого тижня була хвора Наталя Суслікова, на засіданні в понеділок Юрій Березовський пояснив, що у нього гіпертонічний криз, і він не може брати участь у засіданні.

Розгляд справи продовжиться без участі потерпілих: Марія Коршунова та Дар'я Заєць попросили суд дозволити їм не бути присутнім на засіданнях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сім'я Ландіків дала Коршуновій $5 тисяч

Адвокат потерпілих Володимир Раков пояснив, що його підзахисні не можуть "виносити образи на свою адресу з боку Романа Ландіка". За його словами, Коршунова "важко перенесла попереднє засідання, їй довелося звернутися до лікарів, тому було прийнято рішення більше до суду не ходити".

Як повідомлялося, 4 липня 2011 вночі в ресторані "Баккара" у Луганську Ландік побив Марію Коршунову. Прокуратура Луганської області порушила кримінальну справу стосовно депутата за ч.3 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу Україні. Ландік був затриманий у Краснодарі. 11 серпня Генеральна прокуратура Російської Федерації задовольнила запит Генеральної прокуратури України від 19 липня про видачу Україна Ландіка для притягнення до кримінальної відповідальності.

Зараз ви читаєте новину «Ландік зустріне Новий рік у СІЗО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути