понеділок, 12 грудня 2011 18:26

Звільнити Ландіка вимагає Барак Обама?

Звільнити Ландіка вимагає Барак Обама?

Роман Ландік під час чергового засідання суду заявив, що повинен бути звільненим, бо цього вимагає Барак Обама. Про це повідомляє Cxid.info.

Зокрема, Роман Ландік знову зажадав викликати до суду Анатолія Ягоферова і Спірідона Кілінкарова, тому що "суд переходить в політичну площину". Також він заявив, що хоче звернутися до американського посла в Україні за допомогою, тому що "президент США Барак Обама зажадав від України звільнити політичних в'язнів".

Окрім цього, сьогодні суддя відхилила клопотання адвокатів Ландіка про зміну запобіжного заходу і закриття кримінальної справи.

Відхилення запитів суддя мотивувала тим, що підсудний може тиснути на свідків або сховатися. Також суддя не задовольнила і клопотання про прокурорську перевірки ресторану "Баккара".

Нагадаємо, в липні депутат Луганської міськради Роман Ландік, син народного депутата Володимира Ландіка, побив Марію Коршунову в ресторані "Баккара".

Зараз ви читаєте новину «Звільнити Ландіка вимагає Барак Обама?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути