середа, 07 листопада 2007 14:04

На Кріті селяни обстріляли поліцейських

Грецька поліція затримала в середу 23 мешканців села Зоніана на острові Кріт, де двома днями раніше в крупній перестрілці постраждали троє поліцейських, повідомляють місцеві телеканали. Близько чотирьохсот бійців спецназу увійшли до села з трьох боків і обшукали будинки, підвали та підсобні приміщення. Затриманим мешканцям Зоніана звинувачення поки не пред"являлися, вирішується питання про арешт деяких з них.

Поліції не вдалося знайти вогнепальну зброю, з якої стріляли у вартових порядку, проте було виявлено велику кількість необроблених конопель.

Минулого понеділка близько сорока поліцейських на дванадцяти джипах прямували в село для обшуку і потрапили в засідку. У перестрілці неподалік села постраждали троє з них, один з поліцейських знаходиться у важкому стані. З обох боків у ході перестрілки було випущено до тисячі куль, зокрема з автоматичної зброї.

Ця сутичка знову привернула увагу влади до ситуації на острові Кріт, де поширено носіння зброї, зокрема нелегальне. Крім того, окремі жителі острова багато разів попадалися на вирощуванні конопель. Поліція, яка знищує ці плантації, неодноразово піддавалася обстрілу. Так, лише за 2006 рік невідомі тричі обстріляли поліцейські вертольоти, що патрулювали гірські райони острова, повідомляє РИА Новости.

Зараз ви читаєте новину «На Кріті селяни обстріляли поліцейських». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути