неділя, 03 жовтня 2010 13:58

На Івано-Франківщині батько і син задихнулись через конвектори

На Івано-Франківщині батько і син задихнулись через конвектори

У селі Ворона Коломийського району Івано-Франківської області чадний газ забрав життя двох членів сім"ї Волошин. Батько і син заснули при включених конвекторах.

Як повідомила телефоном кореспонденту Gazeta.ua сусідка Волошиних, Марія, - нещастя сталося зранку, як невістка з молодшим сином пішли на роботу.

"Цю сім"ю нещастя просто переслідує. В них дуже хвора мама, на інвалідному візку, вже така ледве дихає. Того дня у лікарні була. Відвідати маму з Харкова приїхав старший син Олег, - розказала жінка. - Зранку господар Василь, син Олег та зять Володимир ще спали, а дочка та молодший син пішли на роботу. Не хотіли тих будити. Під обід донька довго телефонувала додому, а там ніхто трубки не брав".

Щоб перевірити, що трапилось дома, Марія Волошин зателефонувала сусідам. Коли ті відкрили двері до їхньої хати, одразу побачили три непритомних тіла.

Сусід Василь Дикун, який зайшов у будинок першим, каже, що дихнути в кімнатах не було чим.

"Таке враження, що хтось кип"ятком горло обпалив. Я ну вдихнув, а видихнути вже було тяжко. Потім обв"язав обличчя і давай їх витягувати. Ґазду з однієї кімнати, сина з іншої, а зятя з коридору. Він лежав майже біля вхідних дверей. Може тому ще подавав ознаки життя. Жінки, що збіглися одразу швидку викликали. Сільська фельдшерка штучне дихання всім робила. Але двоє Волошиних були вже мертві, вдалось тільки зятя Володю спасти. В реанімацію його забрали", - розказує Дикун.

Наразі працівники МНС досліджують, що могло стати причиною удушення людей. За попередньою версією - родина обігрівала хату несправними колекторами. Через погану погоду та низький тиск, чадний газ, який мав виходити вентиляційними трубами надвір, повертався у дім.

Зараз ви читаєте новину «На Івано-Франківщині батько і син задихнулись через конвектори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути