четвер, 29 жовтня 2009 18:04

Електрорадіатори не спалюють кисню

Автор: фото: Інна ЧЕРВІНЧУК
  Представник фірми СТН Олексій Болотов показує білий електрорадіатор та різнокольові зразки матів для теплої підлоги
Представник фірми СТН Олексій Болотов показує білий електрорадіатор та різнокольові зразки матів для теплої підлоги

— Прикріпили плиту до стіни, включи в розетку і ніякої мороки! Не треба дозволів, труб. І дешевше, ніж газ, — хвалиться вінничанка Валентина Приймак, 51 рік. Свій дім вона обігріває електроконвекторами дніпропетровської фірми "Сучасні технології нагріву" (далі — СТН). Їх виготовляють з аморфних металевих стрічок, які інтенсивно здійснюють теплообмін і не спалюють кисню. Клімат-контроль здійснюється за допомогою термостата.

Продукцію СТН використовують для обігріву житлових, офісних та виробничих приміщень, нагріву на транспорті та в сільському господарстві — теплиці, оранжереї, ферми, птахокомплекси. Про нешкідливість для здоров"я свідчать сертифікати.

— Це ізраїльські енергозберігаючі технології, — говорить офіційний дилер фірми СТН на Вінниччині Наталя Прокопишина, 31 рік. — Мінімальне енергоспоживання досягається за рахунок застосування сучасних технологій і матеріалів, що зменшує втрати тепла і збільшує коефіцієнт корисної дії.

У вінницькому офісі СТН відвідувачам пропонують нагрівальні панелі потужністю 300, 500 і 740 Вт, теплі підлоги та системи проти замерзання.

— Ми самі гріємося електропанелями, — показує прикріплену під вікном офісу білу панель товщиною 7 мм інженер Олексій Болотов, 32 роки. — Тут 30 "квадратів", стоїть три електрорадіатори по 500 ват. Технологія повністю автоматизована. Терморегулятор виставлений на температуру 24 градуси. Торішню зиму пережили комфортно.

Зиму пережили комфортно

Панель потужністю 300 Вт обігріває приміщення площею 5–6 кв. м, 500 Вт — 8–10 кв. м і 740 Вт — 12–15 кв. м.

Альтернативою нагрівальним панелям є тепла підлога СТН. Це готові нагрівальні мати, шириною від 50 см до метра і довжиною від 1до 6 м.

— Підлога СТН безпечна, оскільки передбачений захист від ураження електричним струмом та від електромагнітного випромінювання; універсальна — її можна встановлювати під плитку, ламінат, килимові покриття; проста в монтажу, а головне — надійна. Термін експлуатації — не менше 15 років, — продовжує Прокопишина. — При цьому повна товщина нагрівального мату, включаючи ізоляцію, не перевищує 2,2 міліметра. Температура поверхні підлоги 40 градусів. Це комфортно для ноги.

Добре зарекомендували себе і системи антиобмерзання СТН. Їх застосовують для запобігання обмерзанню покрівель, водостоків та трубопроводів, а також для видалення снігового та крижаного покровів із доріг, тротуарів і сходів.

Придбати продукцію СТН можна у Вінниці по вул. Максимовича, 10.

Зараз ви читаєте новину «Електрорадіатори не спалюють кисню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути