понеділок, 19 квітня 2010 18:56

На Донеччині теща зарізала зятя кухонним ножем

На Донеччині теща зарізала зятя кухонним ножем

7 квітня на дачному масиві в Приморському районі міста Маріуполь Донецької області між 63-річною жінкою та 47-річним чоловіком сталася сварка.

В результаті жінка вбила чоловіка кухонним ножем.

Як повідомив Gazeta.ua керівник прес-служби Маріупольського управління міліції Іван Бабаєв, потерпілий та підозрювана поїхали на дачу.

"Там після розпиття спиртних напоїв у них виник конфлікт. Його причину зараз з"ясовує слідство. Чоловік мав стати майбутнім зятем затриманої", - сказав він.

О 18.50 зафіксовано виклик в станції швидкої допомоги Приморського району. Коли медична бригада приїхала на місце злочину, чоловік був мертвий. Медики кажуть, що він загинув на місці від удару ножем в область грудини.

Підозрювана затримана. Відкрито карну справу за статтею "Навмисне вбивство".

На Тернопільщині зять осквернив могилу тещі. Напис на плитці, якою обкладена могила, виявили родичі покійної на третій день Великодніх світ.

Чоловік раніше уже погрожував колишній жінці підпалити її будинок. Йому також приписували пробиття коліс автомобіля теперішнього чоловіка жінки. А теща буцімто доклалася до їхнього розлучення.

Раніше у Полтаві теща зарізала зятя і їла торт над його трупом. Як з"ясувалося в ході розслідування, сварки в будинку траплялися через те, що глава сімейства часто випивав. Теща постійно сварилася з недбайливим зятем. Трагедія сталася, коли чоловік в черговий раз прийшов додому п"яним. Теща зарізала зятя.

Прибулі оперативники побачили на місці події вельми дивну картину: над скривавленим трупом стояла теща і спокійно їла торт.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «На Донеччині теща зарізала зятя кухонним ножем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути