пʼятниця, 11 травня 2007 13:38

Теща зарізала зятя і їла торт над трупом

У Полтаві тривалий конфлікт між тещею і зятем закінчився жорстоким вбивством останнього. Як з"ясувалося в ході розслідування, сварки в будинку траплялися через те, що 37-річний глава сімейства часто випивав, зустрічався з коханками і не займався вихованням дітей.

При цьому сама дружина відносилася до витівок чоловіка досить спокійно і терпляче. А ось теща, переживаючи за дочку і внуків, навпаки, постійно сварилася з недбайливим зятем і просила його стати розсудливим.

Трагедія сталася, коли чоловік в черговий раз прийшов додому п"яним і вигнав дружину, тещу і двоє дітей на вулицю. Пенсіонерка такого свавілля терпіти не стала. Вона повернулася додому, взяла на кухні ніж і кілька разів ударила зятя.

Поранений чоловік, намагаючись врятуватися, вибіг на сходовий майданчик і став звати на допомогу. Але теща наздогнала його і нанесла потерпілому ще вісім ножових поранень.

Сусіди, які вибігли на підозрілий шум, відразу ж викликали "швидку" і міліцію. Але врятувати чоловіка не вдалося. Від великої крововтрати він помер до приїзду лікарів.

Прибулі оперативники побачили на місці події вельми дивну картину: над скривавленим трупом стояла теща і спокійно їла торт. За словами сусідів, вони бачили, як жінка збігала на кухню, узяла з холодильника шматок торта, повернулася на сходовий майданчик і взялася за їжу.

В даний час 56-річну жінку затримали і вона знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання. На першому ж допиті підозрювана призналася, що давно мріяла вбити зятя.

Кримінальну справу порушили за статтею "навмисне вбивство". Розслідування продовжується, передає Правда.ру.

Зараз ви читаєте новину «Теща зарізала зятя і їла торт над трупом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути