вівторок, 08 квітня 2008 14:52

Мушкетери повертаються на екрани

Мушкетери повертаються на екрани
Режисер легендарних "Мушкетерів" Георгій Юнгвальд-Хількевич зняв завершальну частину епопеї про доблесних захисників всього світлого. На мій погляд, жодній подальшій картині ("Мушкетери двадцять років опісля", "Таємниця королеви Анни, або Мушкетери тридцять років опісля") не вдалося затьмарити успіх першого фільму.

На новий же фільм - " Повернення мушкетерів, або Скарби кардинала Мазаріні" - режисер покладає великі надії:

"Цей фільм по праву можна внести до "Книги рекордів Гіннесу" - не було в світовому кінематографі іншого випадку, коли після майже третини століття на знімальному майданчику зібрався б весь колишній склад акторів, включаючи виконавців епізодичних ролей, з тим же режисером, з тим же композитором".

"Всі актори просто щасливі, що мають можливість знову зіграти мушкетерів, яким вони вдячні за те, що 30 років знаходяться на вершини слави"."Взагалі, у фільмі всіх мушкетерів вбивають. Уявіть пронизливу картину: розп"яття біля дороги, де померлий Д" Артаньян благає Господа про те, щоб той повернув йому життя, щоб захистити дітей. І так щиро молиться цей самий невіруючий з мушкетерів, що Господь дає йому цю можливість, і тоді починається божевільня". Фільм вийде на екрани цього року. Newsland.

Зараз ви читаєте новину «Мушкетери повертаються на екрани». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути