понеділок, 29 вересня 2008 16:14

Мурат подарував Ані Лорак на ювілей каблучку з діамантом та уїкенд в Парижі (ФОТО)

В суботу Ані Лорак відзначила свої 30 років в Парижі. Поїхала зірка разом з коханим Муратом в столицю Франції ще в п"ятницю.

"Я навіть не можу ще переварити все це свято! - поділилася враженнями Кароліна. - Ми добре погуляли! Погода була хороша і ми з"їздили в Діснейленд. Там скрізь такі великі черги, що ми з Муратом в основному гуляли цим парком, дивилися, дихали повітрям, а покаталися тільки на двох атракціонах, серед яких, - американські гірки. Зізнаюся чесно: вони такі екстремальні, що серце завмирало, особливо, коли гірки робили мертву петлю".

Ще закохані каталися Парижем на двох"ярусному автобусі з екскурсією. Але найбільш феєричним вийшов, звичайно, день народження. "Ми пішли в ресторан "Лідо" - це знамените кабаре, - посміхається Кароліна. - Там представляли ціле шоу з чудовими спецефектами. Наприклад, на початку просто на сцені пішов дощ, потім на сцену вивели коня. А дівчата-танцівниці, я вам скажу, там все прямо на підбір! Ми милувалися шоу і насолоджувалися один одним. Мурат подарував мені квіти і дуже красиву каблучку з діамантом". Пара замовила салат з лобстерів, телячу вирізку на шпинатній подушці, а пили закохані біле французьке вино. На десерт, як і належить на іменини, не обійшлося без торта з чаєм.

В день дня народження Ані Лорак, до Парижа спеціально приїхала програма "Світські хроніки" з ведучею Катею Осадчею. Разом зі знімальною групою вони прогулялися старими вулицями міста, а рівно опівночі в затишному ресторанчику підняли келихи за здоров"я іменинниці.

За матеріалами з офіційного сайту Ані Лорак та газети "Сегодня"

Зараз ви читаєте новину «Мурат подарував Ані Лорак на ювілей каблучку з діамантом та уїкенд в Парижі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути