четвер, 28 травня 2009 13:30

Мокрі грузини пікетують "гніздо паразитів"

Мокрі грузини пікетують "гніздо паразитів"
Декілька тисяч прихильників опозиції, не дивлячись на безперервний дощ, який йде зранку, проводять акцію протесту біля будівлі мерії Тбілісі.

"Ми проводимо акцію протесту біля мерії, тому що це єдиний державний орган, який сьогодні працює. Ані президент, ані уряд, ані парламент сьогодні в Грузії не функціонують", - заявив на мітингу перед мерією один з лідерів опозиції Мамука Кацитадзе.

За його словами, лідери опозиції вирішують питання про постійне пікетування будівлі мерії з тим, щоб блокувати роботу і цього органу влади, де в останні тижні проводять засідання члени комітетів парламенту Грузії.

"Мерія стала гніздом паразитів, які зайняті лише задоволенням своїх благ. Мерія абсолютно не піклується про пересічних громадян", - заявила на мітингу один з лідерів опозиції Ека Беселія.

Вона повідомила, що пікетування тбіліської мерії в четвер продовжиться лише декілька годин, але "скоро вирішиться питання про постійне пікетування мерії".

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Мокрі грузини пікетують "гніздо паразитів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути