Ексклюзиви
середа, 10 листопада 2010 10:09

Моделям дніпропетровської порностудії платили $5 за хвилину

Моделям дніпропетровської порностудії платили $5 за хвилину

Під час проведення оперативних заходів, співробітники Управління по боротьбі зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми ГУМВС України в Дніпропетровській області, виявили групу осіб, причетних до організації роботи порностудій, які в режимі онлайн поширювали порнографічну продукцію в інтернеті.

Було встановлено, що зловмисники діяли на території Дніпропетровська протягом досить тривалого часу. Крім двох організаторів порностудій у злочинну групу входило ще три адміністратори.

Саме вони займалися підбором молодих дівчат у віці від 18 до 25 років, яких влаштовували моделями в порностудії. Оперативники встановили, що на кожній із студій працювало від 4 до 7 моделей, зазвичай мешканок Дніпропетровська.

Безпосередньо робота моделі полягала в демонстрації інтимних частин тіла. Зображення поширювалося на кілька веб-сайтів у режимі онлайн. Працювали студії в основному для країн Європи та США. Оплата однієї хвилини роботи моделі складала п'ять доларів США.

Після отримання інформації про функціонування цих порностудій оперативниками була проведена кропітка робота з документування злочину.

Це дозволило 3 листопада провести санкціоновані обшуки одночасно на шести адресах в Дніпропетровську.

Під час обшуків співробітниками міліції були вилучені численні персональні комп'ютери, відеокамери, мобільні телефони, електронні накопичувачі інформації, спеціальне обладнання для доступу в інтернет.

За даним фактом слідчим управлінням ГУМВС України в Дніпропетровській області порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 301 Кримінального кодексу України (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів). Проводяться подальші слідчі дії, робота триває.

З початку року співробітники Управління по боротьбі зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, Головного управління МВС України в Дніпропетровській області викрили та ліквідували 5 порностудій і 2 цехи з виготовлення порнографічної продукції.

Gorod.dp.ua

Зараз ви читаєте новину «Моделям дніпропетровської порностудії платили $5 за хвилину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути