Ексклюзиви
вівторок, 26 жовтня 2010 08:30

Японці у Кривому Розі робили порнознімки дітей

Японці у Кривому Розі робили порнознімки дітей
Працівники відділу по боротьбі зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми Криворізького ГУ МВС України в Дніпропетровській області припинили діяльність фотостудії, в якій в еротичний зйомках були задіяні більше 20 неповнолітніх дівчат.

За інформацією ЦГЗ ГУ МВС у Дніпропетровській області, на одному з інтернет-сайтів правоохоронці виявили фотознімки неповнолітніх дівчат інтимного характеру, близького до порнографічному.

"У результаті оперативно-розшукових заходів правоохоронцями було отримано інформацію щодо чотирьох громадян Японії, жителів Токіо, які під виглядом туристів прибули на територію України з метою добути еротичні фотографії за участю дітей. У подальшому вказані знімки були розміщені в інтернеті", - йдеться в повідомленні.

За даними міліції, в жовтні 2010 року громадяни Японії прибули в Кривий Ріг, де в квартирі місцевої жительки 1979 р.н. організували дитячу порностудію.

"Проведеними оперативними заходами встановлено 9 малолітніх дівчаток у віці від 13 до 15 років, які брали участь в еротичних фотосесіях. Загальне ж число таких дівчаток - більше двадцяти", - підкреслюється в повідомленні.

У міліції відзначили, що на даний момент оргтехніка, фото та відеозаписи, зроблені фігурантами у зазначеній студії, вилучені і направлені на експертизу. За попередніми висновками експертів, вилучені фотографії визнані такими, що носять порнографічний характер і мають сексуальну спрямованість, а також провокують ранній сексуальний досвід у дітей.

За даним фактом слідчим відділом Криворізького ГУ порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 156 Кримінального Кодексу України (розбещення неповнолітніх).

Наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознаками злочину, передбаченого ст. 301 КК (виготовлення та розповсюдження продукції порнографічного характеру).

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Японці у Кривому Розі робили порнознімки дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути