понеділок, 30 серпня 2010 16:18

На Полтавщині ув"язнені дівчата рік знімалися в порно за наркотики

На Полтавщині ув"язнені дівчата рік знімалися в порно за наркотики

35-річний мешканець міста Космсомольськ на Полтавщині близько року змушував дівчат займатися кіберсексом і утримував їх у власних двох квартирах.

Дівчатам щодня давав сильнодіюче заспокійливе і наркотик бутират, що викликає розбитість і слабкість. Коли рабині втрачали над собою контроль, вступали у статеві стосунки з різними чоловіками.

Торік сутенер повернувся з Росії, де переховувався за перевезення українок за кордон для сексіндустрії. У Комсомольську має чотири квартири, у двох із них облаштував порновідеостудії.

"Майбутніх героїнь онлайнфільмів підбирав самостійно. Знайомився з 19-22-річними дівчатами у соціальних мережах, запрошував на побачення до ресторанів, балував дорогими подарунками. Потім приводив до своєї квартири і непомітно підливав у чай ліки, аби довірлива втратила над собою контроль. Він - дипломований гіпнотизер" , - повідомляє кореспонденту Gazeta.ua Ігор Мостовий, начальник відділу по боротьбі з торгівлею людьми Полтавської міліції.

У міліції впевнені, що сутенер "присадив" жінок на наркотик. За кожну наступну дозу бранка повинна була відпрацювати в чаті не менше 100 хвилин щодня. Партнерами були переважно наркомани. З ними розплачувалися дозою амфетаміну. Реальних грошей акторам не платили. Сам організатор часто вступав у контакт з бранками в режимі онлайн.

За "спілкування" з наложницею в чаті іноземці платили близько $2 за хвилину. Кожен крок полонянок контролював 35-річний охоронець. Два рази на чотири місяці він супроводжував дівчат до магазину, наглядав, аби займалися спортом.

"За зайві кілограми сутенер бив нас, або застосовував електрошок. Без його дозволу не мали права дивитися на продукти, не те щоб їх їсти. Дзвонити рідним дозволяв дуже рідко. Під дулом пістолета, казала батькам, що все гаразд, відпочиваю з коханим. За непослух дуже бив. Одній дівчині вистрелив у пах гумовою кулею", - розповіла міліції одна із бранок комсомольчанина.

У ході слідства з"ясувалося, одна з дівчат-полонянок загинула на початку січня - випала з вікна сьомого поверху, коли намагалася ухилитися від побоїв. Ще одна - перебуває на лікуванні у реанімаційному відділенні міської лікарні, у неї відмовили нирки. Медики припускають, що сталося від побиття чи передозування наркотиків.

Сутенеру загрожує від 5 до 15 років позбавлення волі. У Комсомольську ходять чутки, що він відкупиться від тюрми.

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині ув"язнені дівчата рік знімалися в порно за наркотики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути