Ексклюзиви
середа, 08 вересня 2010 15:30

Щодня діти 4 млн разів намагаються потрапити на порносайти

Щодня діти 4 млн разів намагаються потрапити на порносайти

Система батьківського контролю, реалізована в персональних продуктах "Лабораторії Касперського", спрацьовує в категорії "порнографія" більше 4 000 000 разів на добу.

Це означає, що кожну годину з комп"ютерів, за якими сидять діти, здійснюється близько 180 тис. спроб зайти на порносайти.

Про це говорять дані, зібрані по всьому світу за допомогою технології Kaspersky Security Network.

Більша частина спроб зайти на порноресурси припадає на вечір. А справжній сплеск активності відбувається о 23 годині (за загальносвітовим часом).

Модуль батьківського контролю реалізований в продуктах Kaspersky Crystal і Kaspersky Internet Security 2011. Завдяки цій системі, дорослі можуть обмежити час використання дитиною Інтернету, контролювати його роботу за комп"ютером, заборонити завантаження тих чи інших видів файлів, закрити доступ до певних програм і сайтів, а також зберігати логін спілкування в онлайн-мессенджерах (ICQ, MSN) і соціальних мережах.

"Лабораторія Касперського" - найбільший в Європі виробник систем захисту від шкідливого і небажаного ПЗ, хакреських атак і спаму. Компанія входить у четвірку провідних світових виробників програмних рішень для забезпечення інформаційної безпеки. Продукти компанії надійно захищають комп"ютери і мобільні пристрої більше 300 млн користувачів у всьому світі, технології використовуються в продуктах найбільших світових постачальників програмних і апаратних рішень.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Щодня діти 4 млн разів намагаються потрапити на порносайти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути