вівторок, 07 квітня 2009 14:22

130 українок задовольняли іноземців в режимі он-лайн

130 українок задовольняли іноземців в режимі он-лайн

У аеропорту Бориспіль затримали 60-річного творця порно-мережі, який прилетів з Америки.

- Донецькі працівники Служби безпеки ліквідовували найбільшу за всю історію України мережу порностудій, - повідомив Gazeta.ua Олександр Балабанцев, керівник пресс-групи Управління СБУ в Донецькій області. - Індустрія проіснувала сім років. За цей час більше 130 моделей задовольняли сексуальні витребеньки чоловіків з різних точок мсвіту (і українців, зокрема) через інтернет.

У Донецьку в орендованих і власних квартирах учасників злочинної групи були обладнані кабінки з веб-камерами, перед якими порно-моделі виконували бажання клієнтів в режимі он-лайн. Інтернет-користувачі заходили на певні веб-сайти і платили від $3 до 5 за хвилину віртуального спілкування з вподобаною моделлю. Серед цих жінок, чий вік - від 18 до 45 років, були громадянки Росії, що також проживали в Донецьку.

Створив цей бізнес колишній житель Донецька, які останні двадцять років жив в Нью-Йорку і має американське громадянство. Цей 60-річний чоловік прилетів в міжнародний аеропорт Бориспіль, як вважають в СБУ - з метою розширення злочинного бізнесу, і там був затриманий.

- Трьох організаторів затримали синхронно - в Києві американця, а в Донецьку і Дніпропетровську - його посібників, - продовжує Олександр Балабанцев. - Всі вони знаходяться під вартою. Одночасно прикрили діяльність трьох порностудій, де працювали моделі. Там вилучено 33 комп"ютери і 14 відеокамер. Всім учасникам цієї артілі загрожує відповідальність за виготовлення і розповсюдження порнографічних матеріалів через інтернет, вербування і залучення жінок як "живий товар".

Порушено кримінальну справу за ч.3 ст.301 (збут і розповсюдження порнографічних предметів у складі злочинної організації) і ч.1 ст.255 (створення злочинної організації) Кримінального кодексу України.

Чистий прибуток злочинної організації складав понад $100 тисяч в місяць.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «130 українок задовольняли іноземців в режимі он-лайн ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути