субота, 18 серпня 2018 12:26

Мобільні оператори змінили правила тарифікації

Мобільні оператори змінили правила тарифікації
Мобільні оператори "Київстар", Vodafone і lifecell перевели деякі тарифи на чотиритижневий термін надання послуг. Раніше абонентна плата нараховувалася за календарний місяць. Фото - ukraine-is.com

Мобільні оператори "Київстар" і Vodafone, як і lifecell перевели деякі тарифи на чотиритижневий термін надання послуг. Раніше абонентна плата нараховувалася за календарний місяць - 30 днів або 31 день (28 або 29 днів у лютому).

У "Київстар" відзначили, що всі діючі тарифи для абонентів передплаченого зв'язку надають послуги терміном на чотири тижні, повідомляє ain.ua.

"Нарахування послуг на чітко визначену кількість днів для абонентів передплати - поширена в більшості країн світу норма і вже довгий час практикується і іншими мобільними операторами в Україні", - заявили в компанії.

Представники Vodafone відзначили, що також перевели деякі тарифи на термін в 4 тижні, це лінійка тарифів SuperNet і Unlim 3G.

В обох компаніях відзначили, що дані про терміни надання послуг можна знайти в докладному описі кожного тарифу на сайтах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як мобільні оператори наживаються на користувачах

Оператор мобільного зв'язку lifecel з 22 серпня переведе на 28-денну тарифікацію 5 тарифних планів.

"З 22 серпня на 28-денну тарифікацію переводяться тарифи "Лайфхак", "Лайфхак Плюс", "Хайп", "Дзвінки всім 2017", "Дзвінки всім". Починаючи з 5 вересня, перехід на розрахунковий період тривалістю чотири тижні буде застосований до тарифів "3G Смарт 69", "Смартфон 2018" і "Абсолютна свобода", - повідомили в прес-службі оператора.

У цілому, за 12 місяців абонентам тарифних планів з 28-денною тарифікацією доведеться оплатити зв'язок 13 разів.

Користувачі стаціонарних телефонів будуть оплачувати дзвінки за новими тарифами. Проте за підключення телефону ціну не будуть збільшувати.

Зараз ви читаєте новину «Мобільні оператори змінили правила тарифікації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути