пʼятниця, 17 серпня 2018 08:38

Укртелеком змінить тарифи на дзвінки

Укртелеком змінить тарифи на дзвінки
Укртелеком підніме тарифи на дзвінки із стаціонарних телефонів. Фото: rbc.ua

Тепер користувачі стаціонарних телефонів будуть оплачувати дзвінки за новими тарифами. Проте за підключення телефону ціну не будуть збільшувати.

З 1 січня 2019 року розмір максимальної абонплати за дротовий телефон без погодинної оплати, підключений по окремій лінії зросте з 59,96 до 61 грн, пише znaj.ua.

Офіційно відповідне рішення Національної комісії з питань регулювання зв'язку та інформатизації вступить в силу з 1 листопада 2018 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд змусив Укртелеком виплатити 1,1 млрд грн

Нині за послугу "з'єднаний телефон", коли на одній лінії знаходиться два абоненти, треба буде платити 48,8 грн, замість 44,77 грн. А за паралельне підключення апарату з кожної квартири зможуть брати 36,6 грн замість 33,58 грн. Встановлення стаціонарного телефону коштуватиме 70 гривень.

Укртелеком міняє стаціонарні телефони на мобільні. Оператор зв'язку запустив пілотний проект з відновлення фіксованого місцевого зв'язку на базі мобільного, повідомили в компанії. Його запустили в Жовтих Водах на Дніпропетровщині. Тестування триватиме три місяці. За позитивного результату досвід поширять на інші регіони України.

Зараз ви читаєте новину «Укртелеком змінить тарифи на дзвінки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути