середа, 16 липня 2008 18:47

Міша Галустян чекає первістка

Міша Галустян чекає первістка

Найпопулярніший "Равшан", іскрометний актор проекту "Наша Раша" Михайло Галустян через півроку стане батьком.

Віка Штефанец, законна дружина відомого шоумена Михайла Галустяна, вагітна. Молода пара чекає не дочекається поповнення.

Преса вже не раз приписувала вагітність Віці, а друзі і колеги по цеху з нетерпінням чекали, коли ж побачать "Міхалича" в новій для нього ролі батька. Але нарешті бажаний міф став реальністю, і зараз Вікторія абсолютно виправдано говорить не "я", а "ми", погладжуючи себе по черевцю, що округляється.

"Ми чекали-чекали, і нарешті це сталося!" - так коротко і ясно прокоментувала новину Маріка, колега по цеху і теж дуже близький друг сім'ї Галустяна.

Одруження зірки телешоу "Наша Russia" відбулося в день народження нареченої Михайла і було проведене згідно з усіма вірменськими звичаями.

Весільна церемонія 27-річного Міші і 21 літньої Віки пройшла в одному із загсів Сочі. Пройшла вона, до речі, 7 липня 2007 року - в день, коли тисячі молодят уклали шлюби, сподіваючись на магічну підтримку трьох сімок (7.07.2007).

Постежити за тим, як щасливий наречений і наречена із завмиранням серця говорять один одному "так", були запрошені тільки найближчі родичі молодят.

Михайло, як природжений шоумен і новатор, сам склав сценарій весільної церемонії і продумав все до дрібниць.

Весільні кільця знаменитий жених замовив у одного з московських дизайнерів. На них римськими цифрами було вигравіювано сім сімок. Михайло вирішив, що кільця з сімками неодмінно повинні принести його молодій сім'ї успіх,повідомляє Твой День.

Зараз ви читаєте новину «Міша Галустян чекає первістка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути