вівторок, 27 березня 2007 07:04

Мати народила дитину і викинула її на пустирі

Правоохоронці Свердловська (Луганська область) знайшли 24-річну жінку, яка, народивши дитину, викинула її на пустирі. Про це повідомили в прес-центрі МВС в Луганській області.

Повідомлення про труп дитини надійшло до чергової частини Свердловського міського відділення міліції. Правоохоронці виявили на вказаному місці тіло недоношеної дитини (хлопчика). Мати народила його на 8-му місяці вагітності.

Вже через два дні свердловські правоохоронці знайшли двадцятичотирилітню мешканку Свердловська, яку підозрюють у вбивстві дитини. З квартири, де породілля проживала, вилучили речові докази, також отримали результати медичного огляду. Жінку одразу ж поклали на лікування в гінекологічне відділення, оскільки після передчасних пологів, які проходили в домашніх умовах, вона знаходилася у важкому стані. Сама ж жінка не зверталася за допомогою до медичної установи.

За фактом злочину прокуратура Свердловська порушила кримінальну справу по ст. 117 КК України ("Умисне вбивство матір"ю своєї новонародженої дитини"). Справу передали до суду, який і визначить міру покарання жінки.

Як з"ясувалося, свердловчанка після закінчення школи вийшла заміж за свого однокласника. Ніде не вчилася і не працювала. За час сімейного життя народила двох дітей - дівчинку (зараз їй 3 роки) і хлопчика (1,5 року). З літа 2006 року подружжя разом не жило, але офіційно не розлучалися. Мати з дітьми проживала в трикімнатній квартирі з батьками і молодшою сестрою. Свердловчанка періодично зустрічалася з чоловіком і мала з ним інтимні стосунки. Потім завагітніла, передає Ирта-FAX.

Зараз ви читаєте новину «Мати народила дитину і викинула її на пустирі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути