четвер, 15 квітня 2010 12:27

Мати Качинського досі не знає про загибель сина

Мати Качинського досі не знає про загибель сина
Мати президента Польщі Леха Качинського Ядвіга Качинська, яка перебуває в госпіталі, досі не знає про загибель сина в авіакатастрофі під Смоленськом, повідомив у четвер журналістам соратник братів Качинських по партії "Право і справедливість", відомий польський євродепутат Адам Білан.

"Пані Ядвіга як і раніше не знає про смерть сина (Леха Качинського), хоча Ярослав (брат-близнюк Леха Качинського) буває в неї щодня і проводить з нею по кілька годин", - сказав Білан.

За його словами, лікарі порадили поки не говорити 83-річній Ядвізі Качиньській про те, що трапилося.

Ядвіга Качинська кілька тижнів знаходиться в госпіталі Військового інституту медицини у відділі кардіології. У березні, коли стан Ядвіги Качиньський був важким, обидва її сини знаходилися поряд. Президент Польщі тоді відмінив практично всю робочу програму. Лідер "Права і справедливості" також публічно ніде не з"являвся.

Польський урядовий літак Ту-154 розбився під Смоленськом у суботу вранці. На борту літака був президент Польщі Лех Качиньський і офіційна польська делегація. Вони летіли в Катинь на меморіальні заходи. У катастрофі загинули 96 осіб- 88 пасажирів і вісім членів екіпажу.

РИА-Новости

Зараз ви читаєте новину «Мати Качинського досі не знає про загибель сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути