вівторок, 23 жовтня 2018 14:37

Мати благає врятувати довгоочікувану дитину

Автор: Фото надане Надією Бабенко
  Стовбурові клітини, які заморозили для підсадки Кирилкові, можуть зберігатися лише протягом 6 місяців.
Стовбурові клітини, які заморозили для підсадки Кирилкові, можуть зберігатися лише протягом 6 місяців.

Трирічний Кирило Благодір із Черкас лікує нейробластому середостiнну легень. Хлопчик пройшов в обласному онкодиспансері 5 курсів хіміотерапій. В інституті раку йому видалили пухлину. Потрібна допомога на високодозову хіміотерапію з підсадкою стовбурових клітин та обстеження за кордоном.

"У лютому ми оформлялися в дитячий садочок і проходили медичне обстеження. Кирилці зробили останнє щеплення. У нього піднялася температура й нас забрала швидка допомога. Госпіталізували в лікарню. Лікували сину бронхіт. Після флюорографії направили в онокдиспансер. Там зробили комп'ютерну томографію й виявили в легенях пухлину. На початку квітня її видалили в інституті раку. Але в ребрах виявили метастази.

Кирилко в Черкасах пройшов 5 курсів хімії. Ще буде високодозова хіміотерапія з підсадкою його стовбурових клітин. Їх заморозили. У такому стані вони можуть бути не більше 6 місяців. Після пересадки треба буде їхати за кордон на обстеження – спеціальне сканування, яке показує, чи повністю вбита пухлина.

Кирилко в мене довгоочікувана дитина. Я його народила в 36 років. Душа розривається від безпорадності. Звертаюся за допомогою до небайдужих людей. Допоможіть врятувати мого синочка", - розповідає Gazeta.ua мати Надія Бабенко.

Реквізити для допомоги:

картка Приватбанку – 5168 7573 3609 0404 (Бабенко Надія Григорівна), її контакти: 0 (97) 321 69 46.

Зараз ви читаєте новину «Мати благає врятувати довгоочікувану дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути