Ексклюзиви
вівторок, 11 липня 2023 21:10

Спецтема: Війна Росії проти України

Маркус написав рапорт і проситься на нижчу посаду

Маркус написав рапорт і проситься на нижчу посаду
Сержант Валерій Маркус попросив перевести його на нижчу посаду. Фото: Facebook.com/valerii.markus

Сержант 47-ї окремої механізованої бригади "Маґура" Збройних сил України Валерій Маркус написав рапорт, у якому попросив перевести його на нижчу посаду.

Заявив, що "категорично не згоден з рішеннями щодо застосування і розвитку 47 бригади" і що хоче бути ближче до воїнів на полі бою. Про це Маркус написав у Facebook.

У рапорті, який опублікував, Маркус заявив про "систематичне приниження сержантського корпусу", "нерозуміння командуванням бригади важливості морального духу бійців" і "некомпетентність офіцерського корпусу".

Маркус назвав заступника командира військової частини "аморальним дегенератом". Заявив, що перебування з цією людиною в одному колективі принижує його честь і гідність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Дядя, це тобі треба з'їздити на війну, щоб мозок вправили" – Маркус відповів на фейки колишнього генпрокурора

"Вплинути на ситуацію або виправити більше можливості не маю. Моє перебування на посаді головного сержанта бригади більше не вважаю доцільним", – заявив воїн.

"Своїх людей я залишити не можу, тому йду на найнижчу посаду за власним бажанням, щоб бути ближче до них на полі бою", – сказав Маркус.

Минулого місяця Маркус зустрівся із президентом Володимиром Зеленським. Говорили про реформу сержантського корпусу, зокрема забезпечення достойного рівня заробітних плат для сержантів відповідно до їхнього досвіду служби.

Зараз ви читаєте новину «Маркус написав рапорт і проситься на нижчу посаду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути