четвер, 03 вересня 2009 13:25

Майкла Джексона поховають з четвертої спроби

Майкла Джексона поховають з четвертої спроби

Тіло "короля поп-музики" Майкла Джексона, який помер 25 червня на 51-му році життя, в четвер увечері нарешті буде віддане землі. Артиста поховають на знаменитому голлівудському кладовищі Лос-Анджелеса Glendale Forest Lawn.

Служба для друзів і сім"ї почнеться в меморіальному парку кладовища о 19.00 за місцевим часом (02.00 за київським часом, 4 вересня). Церемонія прощання пройде у Великому мавзолеї на кладовищі, що стало останнім притулком для багатьох голлівудських зірок, зокрема Кларка Гейбла і Хамфрі Богарта.

Рідні Джексона попрощаються з ним вже не вперше. 7 липня, перед грандіозним концертом, присвяченому "королю поп-музики", сім"я співака віддала йому дань пам"яті в кладовищенському мавзолеї Hall of Liberty. Передбачалося, що тоді ж відбудеться і похорон зірки. Проте родичі Джексона кілька разів міняли плани. ЗМІ пояснюють зволікання з похороном поп-ідола сімейними суперечками про місце поховання.

Один з братів Джексона, Джермен Джексон, наполягав на тому, що співака потрібно поховати в парку його знаменитого маєтку Neverland. Цю ідею, проте, не підтримала матір - Кетрін Джексон. Вона вважає, що Майкл не хотів би бути похованим в місці, остогидлому йому після багатомісячного суду у справі про розбещення неповнолітніх.

Пізніше преса припустила, що у рідні співака немає коштів, щоб організувати церемонію, а сам музикант залишив після себе тільки борги. Проте в середу, повірені керівників статком Джексона заявили, що співак залишив достатні для оплати церемонії кошти.

Сім"я "короля поп-музики" кілька разів відкладала похорон. Раніше він планувався на 29 серпня - день народження покійного - і на 31 серпня. Сімейні суперечки були не єдиною причиною затримки. Кетрін Джексон, яка підозрює, що смерть її сина була наслідком лікарської помилки, і яка досі не отримала результатів двох проведених розтинів, намагалася домогтись третього розтину. У цьому проханні їй відмовив заступник головного судмедексперта Лос-Анджелеса Пол Глінецькі.

Майкл Джексон був доставлений в лікарню бездиханним і помер, не прийшовши до тями. За даними американських ЗМІ, головним підозрюваним у справі про його загибель є особистий лікар співака Конрад Мюррей. Слідство встановило, що Джексон був убитий, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Майкла Джексона поховають з четвертої спроби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути