середа, 02 вересня 2009 17:09

Похорон Джексона привів його рідних до суду

Похорон Джексона привів його рідних до суду

Похоронній епопеї Майкла Джексона не видно кінця. Родичі поп-короля неодноразово переносили церемонію. Минулого тижня прихильники зітхнули з полегшенням - дата похорону була призначена на 3 вересня. Проте захід знову під загрозою зриву, причому з фінансових причин.

Мати Майкла Джексона, який помер в кінці червня, звернулася до суду з вимогою виділити кошти на проведення траурної церемонії. Кетрін Джексон наполягає, щоб вартість похорону була сплачена з його спадку, а не нею особисто або іншими членами сім"ї. Слухання встановлене на 2 вересня.

Родичі співака заявили, що за церемонію прощання їм доведеться викласти 150 тисяч доларів. За їхніми словами, через перенесення дати похорону з 29 серпня на 3 вересня сума зросла утричі.

За підрахунками сім"ї, 90 % від 150 тисяч доларів піде поліції - за перекриття руху, послуги безпеки. Саме у цьому-то і заковика - послуги поліцейських у вихідні дні стоять втричі дорожче. Говорять, що в день похорону поп-короля кладовище буде повністю оточено секьюріті.

Раніше повідомлялося, що церемонія буде закритою. На похороні будуть присутні тільки члени сім"ї Джексона і близькі друзі короля поп-музики. Журналістам, як заявив прес-секретар церемонії, будуть відведені спеціальні місця. Але зараз ситуація змінилася. "Навіть і не намагайтеся прийти! Ви навіть не зможете побачити зелені насадження за огорожею кладовища", - заявив через таблоїд прихильникам Джексона сержант поліції, контролюючий підготовку до прощальної церемонії.

Нагадаємо, минулого тижня коронер, який розслідує справу про раптову смерть співака, опублікував заяву, в якій офіційно підтвердив інформацію про те, що виконавець був убитий. За даними слідчих, смерть наступила в результаті гострої інтоксикації після введення в організм співака відразу шести сильнодіючих препаратів (пропофол, лоразепам, мідазолам, діазепам, лідокаїн і ефедрин), повідомляє Kleo.ru.

Зараз ви читаєте новину «Похорон Джексона привів його рідних до суду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути