середа, 07 березня 2007 15:37

Майкл Джексон повернеться на сцену у складі гурту рідні Jackson Five

Планується, що квінтет, який окрім Майкла включає його братів Тіто, Марлона, Джекі та Джермейна, дасть 250 концертів в Лас-Вегасі протягом трьох років, починаючи з 2008-го. Гонорар групи за ці виступи складе 250 мільйонів фунтів стерлінгів.

Крім того, заплановано споруду розважального парку, присвяченого Майклу Джексону, тематичного готелю, казино і стадіону в Неваді. Всі ці заходи, очевидно, покликані привернути увагу до творчості Джексона. Останнім часом в пресі частіше згадувалися подробиці особистого життя співака, а також його борг, сума якого імовірно досягає 170 мільйонів фунтів.

Квінтет Jackson Five, що складався з п"яти старших синів сімейства Джексонов, існував з 1962 по 1990 рік. Музика колективу суміщала елементи фанку, соулу, ритм-енд-блюзу та диско. Майкл став провідним вокалістом гурту в 1967 році. Втім, ясно, що Майкл Джексон вже далеко не схожий на ту чорношкіру дитину, якою він брав участь у групі, - зокрема, внаслідок численних пластичних операцій, у нього розшаровується ніс і не закриваються очі, повідомляє Lenta.ru.


Зараз ви читаєте новину «Майкл Джексон повернеться на сцену у складі гурту рідні Jackson Five». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути