Ексклюзиви
субота, 27 червня 2009 14:04

Майкл Джексон передбачив, що помре як Елвіс Преслі

Майкл Джексон передбачив, що помре як Елвіс Преслі

"Король поп-музики" Майкл Джексон 14 років тому передбачив, що помре так само, як і "король рок-н-ролу" Елвіс Преслі, котрий пішов з життя 1977 року через передозування заспокійливих і знеболювальних медикаментів.

Про це заявила колишня дружина Майкла, єдина донька Елвіса Лайза-Марія Преслі в своєму Інтернет-блозі.

Нагадаємо, що Майкл Джексон помер у четвер в Лос-Анджелесі у віці 50 років від зупинки серця, яка настала, за версією слідства, від передозування знеболювальних ліків, що викликають звикання, подібно до наркотиків.

Лайза-Марія вважає, що передчасна смерть Майкла була "неминучою", враховуючи пристрасть до знеболювальних препаратів, яка руйнувала його здоров"я. Вона пише, що в період їхнього спільного життя намагалася боротися зі звичками чоловіка, які вели його до "самознищення".

За словами Лайзи-Марії, почувши звістку про смерть Майкла вона відразу пригадала цю розмову.

У своєму блозі на сайті Myspace Лайза-Марія пише про випадок, що трапився 14 років тому: "У нас із Майклом була відверта розмова про життя... Він запитав мене про обставини смерті мого батька. В певний момент він зробив паузу, подивився на мене дуже уважно і сказав, майже спокійно і з упевненістю: "Я боюся, що я закінчу також, як і він, тим же самим чином, що й він". Я відразу спробувала переконати його, але він тоді просто знизав плечима і кивнув головою, неначе йшлося про щось само собою зрозуміле, давши мені зрозуміти, що він просто знає те, що знає".

Колишня дружина також пише про "вампірів", які оточували Джексона і згубно на нього впливали.

"Мені було дуже погано, і я була дуже змучена емоційно і духовно моїми спробами врятувати його від певного роду поведінки, яка вела до самознищення, і від страшних вампірів і п"явок, яких він завжди притягав до себе", - говорить колишня дружина. (У англійській мові слово "п"явка" може також означати "лікар" - ред.).

Торкаючись теми вампірів і пророцтв, можна пригадати, мабуть, найзнаменитіше відео Майкла Джексона - на пісню Thriller. У ньому, ще не спотворений численними пластичними операціями молодий співак в компанії подруги проходить повз цвинтар. Раптово з могил вилазять зомбі і оточують самотню пару. В кінці сам Майкл Джексон перетворюється на одного з них і танцює разом з ними.

Лише десятиліття потому Майкл Джексон змінив свою зовнішність до невпізнання, зокрема вибіливши шкіру. У голлівудському фільмі "Буря в пустелі" полонений мусульманин кидає в обличчя американським військовим звинувачення: "Що ви зробили з Майклом Джексоном?".

"Я сиджу, пригнічена сумом, роздумами і сум"яттям з приводу найбільшої невдачі в моєму житті, - провадить Лайза-Марія Преслі. - Я бачу в новинах, як, дія за дією, повторюється сценарій, який я бачила 16 серпня 1977 року, і тепер це відбувається з Майклом, саме так, як він передбачав. Я почуваю себе справді спустошеною".

Пріоритетною версією в розслідуванні причин загибелі Майкла Джексона є випадкове передозування медичних препаратів. Низка ЗМІ вже повідомили про те, що смерть співака настала внаслідок прийому цілого "коктейля" з ліків, зокрема демерола - потужного болезаспокійливого засобу.

Елвіс Преслі помер 16 серпня 1977 від серцевої недостатності, спровокованої прийомом надмірних доз ліків. У його крові було знайдено 14 різних препаратів, зокрема 10 - в значній кількості. Лікар, який виписував Преслі рецепти, після його смерті був позбавлений професійної ліцензії.

За матеріалом Newsru.ua

Зараз ви читаєте новину «Майкл Джексон передбачив, що помре як Елвіс Преслі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути