пʼятниця, 26 червня 2009 17:30

Майкл Джексон записав 100 "секретних" пісень для своїх дітей

Майкл Джексон записав 100 "секретних" пісень для своїх дітей

Найближчим часом буде розсекречений архів раніше невиданих пісень Майкла Джексона, який помер в Лос-Анджелесі в ніч на 26 червня. Про це, як пише Times, розповів один з біографів поп-зірки, Ян Хелперін.

За його словами, в каталозі міститься більше ста композицій, які співак записав спеціально для своїх дітей, - 12-річного Прінса Майкла-молодшого, 11-річної Періс Майкл Кетрін і 7-річного Майкла Прінса II. Як повідомлялося раніше, вихованням дітей займеться їх бабуся, мати Джексона Кетрін.

За словами Хелперіна, незадовго до смерті співак розповів про ці пісні та заявив, що хоче залишити їх своїм дітям як своєрідну творчу спадщину. Біограф підкреслив, що в найближчі плани Джексона не входило видання "секретних" пісень.

Як повідомлялося раніше, після смерті Джексон залишив великі борги. За деякими даними, мова йде про суму, що перевищує 500 мільйонів доларів. В даний час продажі альбомів поп-зірки та сувенірної продукції різко зросли. Так, наприклад, в США пластинки "короля поп-музики" зайняли верхні рядки чарту продажів онлайн-магазіна Itunes.

За даними магазина Amazon.com, альбоми Джексона розташувалися з 1-го по 14-е місце в хіт-параді платівок, які найкраще продаються. Перший рядок зайняв дебютний сольник співака "OffTheWall".

У районі медцентру Каліфорнійського університету в Лос-Анджелесі, де помер Джексон, організований продаж пам"ятних футболок. Майки, на яких зображений силует співака, продаються по 10 доларів. Їх також можна буде придбати на фестивалі "Гластонбері", який пройде у Великобританії в найближчі вихідні, - 26, 27 і 28 червня.

Найближчим часом лікарі назвуть причину смерті Майкла Джексона - 26 червня медики проведуть розтин тіла виконавця. Його близькі припустили, що поп-артист, якому було 50 років, міг померти в результаті зловживання анальгетиками, зокрема, демеролом.

Lentа.Ru

Зараз ви читаєте новину «Майкл Джексон записав 100 "секретних" пісень для своїх дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути