пʼятниця, 15 лютого 2008 08:57

Людмила Гурченко на прем"єрі спектаклю оголила груди (ФОТО)

 
Днями легендарна Людмила Гурченко стала прабабусею: 11 лютого її внучка Олена народила чарівну донечку зростом 52 см і вагою 3340 грамів. Але для петербуржців головною сенсацією від улюбленої актриси стало не це. Тим більше що всі знають про натягнуті відносини між Гурченко і її сімейством. Весь Пітер зараз обговорює голі груди Людмили Марківни, яку та продемонструвала на прем"єрі спектаклю.

П"єсу під назвою "ПАБ" написали і самі ж поставили брати-драматурги Олег і Володимир Преснякови з Екатеринбургу. Після спектаклю "Зображаючи жертву", а потім і однойменного фільму вони сталі вельми популярні. Виявилось, не дарма: умовити саму зірку Гурченко прилюдно оголитися - це вам не фунт родзинок з"їсти.

Людмила Марківна грає Дияволицю, яка з президентами різних країн обговорює прийдешній кінець світу. До речі, спочатку ця роль призначалася чоловікові, але заради Гурченко Преснякови переробили стать героя. І не помилилися.

Після ознайомлення з "повісткою дня" "президенти" запитали Диявола: "А чому у неї немає рожек і хвоста?"

- Так це все спецефекти! - відповіла чортиця. - Вони дорогі. А у мене все натуральне!

І розкрила кофтину.

Ось тут-то зал і очманів. Більшість почали розглядати груди актриси в біноклі, а після спектаклю тільки і розмов було: свої чи накладні?

- Ми не знаємо точно, чи натуральні у Гурченко груди, - незадоволено відповіли "КП" пітерські організатори гастролей. - Ми в гримерку не ходили: там сиділи тільки костюмер, якого актриса привезла з Москви, і її чоловік Сергій Сенін, він же продюсер. За всі костюми відповідають вони. А нарядів у Гурченко було немало. Вона їх міняла за перебігом п"єси. Можливо, що там були і накладні груди спеціально для цієї ролі, повідомляє "КП".

Зараз ви читаєте новину «Людмила Гурченко на прем"єрі спектаклю оголила груди (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути