середа, 02 січня 2013 11:35

Львівська молодь проігнорувала день народження Степана Бандери
13

Фото: Фото: Павло Паламарчук

Учора, 1 січня, близько двох тисяч людей зібралися біля пам'ятника Степану Бандері у Львові. Тут урочистим віче вони відзначали 104-ту річницю його народження.

Захід розпочався з молитви. Люди підходили до пам'ятника та клали до нього квіти. Виступити на віче прибули народні депутати Ірина Фаріон, Юрій Михальчишин, Степан Кубів, Олег Панькевич. Їх виступи будувалися на возвеличенні постаті Степана Бандери, та в критиці теперішньої влади.

"У нас президент – пенсіонер, прем'єр-міністр - теж пенсіонер, - сказав Степан Кубів. – Та що можна хотіти та чекати від них. Вони не розуміють, як розвивати Україну".

Також біля пам'ятника виступило кілька артистів із патріотичними піснями. Більшість присутніх були люди пенсійного віку. Наприкінці урочистостей голова львівської обласної ради Петро Колодій вручив 12 відзнак та грамот до 70-річчя створення УПА.

"Дуже прикро, що сьогодні тут практично немає молоді, - сказала львів'янка Ірина Простець. – Напевно, у всіх похмільний синдром зараз. Перебрали вчора забагато. І це дуже прикро. Бо українців так москалі привчили пити. І то спеціально було зроблено, щоб ми віддали свою країну їм. А Бандера боровся за нас і нашу незалежність від москалів. Тому молоді люди замість того, щоб напиватися, таки краще б віддали честь цій великій людині".

 

Зараз ви читаєте новину «Львівська молодь проігнорувала день народження Степана Бандери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

139

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути