Ексклюзиви
четвер, 19 січня 2012 13:09

У Львові даватимуть премію Степана Бандери за політичну діяльність

У Львові даватимуть премію Степана Бандери за політичну діяльність

Депутатська комісія з питань освіти і науки Львівської обласної ради розглянула і підтримала запропонований заступником голови комісії Іриною Фаріон проект Положення про премію імені Степана Бандери.

За рішенням комісії, премію присуджуватимуть у трьох номінаціях - політична, громадська та наукова діяльність. Про це повідомляє прес-служба Львівської облради.

Премією будуть нагороджувати громадських і політичних діячів, державні, громадські та наукові організації (або вчених) за вагомий внесок у розвиток національної української держави, доленосні суспільно-політичні рішення і науково-теоретичні напрацювання в галузі державного будівництва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новорічним подарунком на Львівщині буде ще один пам'ятник Бандері

Автор проекту зазначила, що "фігура Степана Бандери висуває особливі вимоги до претендентів", тому на претенденти премії (особа чи установа) повинні висувати громадські, політичні та наукові організації з обов'язковими рекомендаціями як мінімум трьох авторитетних громадських, політичних та наукових діячів способом подачі текстового тезового викладу своєї суспільної, політичної та наукової діяльності та її результатів в українському державному будівництві (проект, винахід, інвестиції, науково-теоретичні праці, монографія, підручник і так далі відповідного спрямування).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Львів'яни хочуть, аби Бандера воскрес і змінив життя на краще

Цього року матеріали кандидатів на присвоєння премій приймаються від 1 березня до 1 червня. Лауреатів премії імені Степана Бандери урочисто оголосять 30 червня.

Зараз ви читаєте новину «У Львові даватимуть премію Степана Бандери за політичну діяльність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути