понеділок, 26 грудня 2011 13:46

Ляпіна побачила, як через вибори в Україні зменшаться інвестиції

Ляпіна побачила, як через вибори в Україні зменшаться інвестиції

Наступний 2012 рік може стати ще менш успішним в інвестиційному плані, ніж 2011. Однією з причин для розвитку такої негативної тенденції є парламентські вибори.

Таку думку під час прес-конференції в УНН висловила народний депутат, заступник голови Комітету з питань промислової і регуляторної політики та підприємництва Верховної Ради України Ксенія Ляпіна.

"Наступного року ситуація суттєво точно не покращиться. Крім того, наступного року очікуються парламентські вибори, а це означатиме пік популізму. Що те ж суттєво не поліпшить ситуацію з інвестиціями", – зазначила народний депутат.

Ляпіна вважає, що із приходом нового парламенту, який здатен через законодавчі акти вплинути на інвестиційний клімат, одразу змін не відбудеться.

"Поки розкачаються, вже й рік закінчиться", – зазначила парламентарій.

Як повідомлялось, прямі іноземні інвестиції на січень-жовтень 2011 року, за даними НБУ, становлять 5,5 млрд доларів. Це на 35,7% більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Зараз ви читаєте новину «Ляпіна побачила, як через вибори в Україні зменшаться інвестиції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути