понеділок, 07 травня 2007 12:45

Ліндсей Лохан нюхала кокаїн в туалеті (ФОТО)

Акторку Ліндсей Лохан зняли на камеру під час вживання кокаїну в ексклюзивному нічному клубі Teddy"s в Голівуді.


На плівці видно, як, знаходячись в туалеті разом з двома подругами, 21-річна Лохан дістає з кишені джинсів пакетик з білим порошком, засовує в нього палець і підносить до носа подружки, після чого починає нюхати сама.

Запис був зроблений в березні, всього через три тижні після того, як Лохан покинула реабілітаційну клініку, де лікувалася місяць, тріумфально оголосивши про те, що позбавилася залежності.

Плівку передала в розпорядження таблоїду News of the World одна з подруг актриси, яка стверджує, що Ліндсей як і раніше вживає наркотики і алкоголь. "Їй все одно, хто бачить, як вона нюхає, і де вона це робить", - сказала подруга, додавши: "Вона ходить з пляшкою води, намагаючись показати всім, що кинула пити, але насправді воду вона виливає і заповнює пляшку горілкою з содовою".

Подруга також розповідає, що вже через тиждень після виписки Лохан повернулася до наркотиків. "На одній з вечірок в Голівуді я бачила, як вона занюхала близько 20 великих "доріжок" кокаїну, почавши в 8 вечора і продовживши до 11 ранку наступного дня. Вона навіть не намагалася приховати це", - повідомила подруга, передає Factnews.

Зараз ви читаєте новину «Ліндсей Лохан нюхала кокаїн в туалеті (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути