Ексклюзиви
понеділок, 11 червня 2007 14:53

Лідера Авангарду Червоної Молоді затримали

Близько 13:40 11 червня співробітниками УБОП був затриманий один з учасників "Іншої Росії", лідер Авангарду Червоної Молоді (АКМ) Сергій Удальцов. Як повідомила прес-секретар АКМ Анастасія Удальцова, лідер АКМ доставлений в ОВД "Нагатінський затон".

За словами Удальцової, за Сергієм "вже декілька днів йде стеження".

Не дивлячись на чергове затримання їх лідера, члени АКМ планують взяти участь в московському "Марші незгодних", який повинен початися в 16:00 на Пушкінській площі, повідомила Удальцова.

За годину до початку "Маршу" на Тверській вулиці розосереджені бійці Омона, а в прилеглих провулках коштують повні омоновців автобуси. Новопушкінський сквер огороджений, там знаходиться 10 автобусів міліції, 10 автобусів Омона, два порожні автобуси, і 100-150 солдатів внутрішніх військ. Також сили Омона розосереджені по прилеглих дворах, а навколо Пушкінської площі зосереджена безліч евакуаторів. Крім того, на Великій Бронній вулиці знаходиться близько 20 вантажівок внутрішніх військ з федеральними номерами Північної Осетії.

Як повідомлялося раніше, за інформацією з ГУВС, для забезпечення правопорядку в Москві під час "Маршу незгодних" виділено 2100 міліціонерів.

Нагадаємо, що столична мерія дала дозвіл "незгодним" тільки на мітинг на Пушкінській площі, з кількістю учасників до 500 чоловік. Не дивлячись на заборону ходу, організатори мають намір пройти раніше наміченим маршрутом від Пушкінської площі по Тверській вулиці до Театральної площі, причому мітинг повинен відбутися як на Пушкінській площі, так і на Театральній, повідомляє Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «Лідера Авангарду Червоної Молоді затримали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути